• Locatie Noua
 • MyWorld
 • Farmacie
 

Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii

 • "TERMENI SI CONDITII" reprezinta un acord incheiat intre orice persoana (denumit in continuare "UTILIZATOR") care viziteaza ori acceseaza site-ul sau utilizeaza serviciile MYOSOTIS (denumit in continuare "SERVICIUL") si MYOSOTIS, in calitatea sa de proprietar si administrator al site-ului si de furnizor al serviciului. Acordul anterior mentionat stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.FarmaciileMyosotis.ro (denumit in continuare "site-ul") ori poate utiliza in orice mod servicii contra cost oferite prin intermediul site-ului.
 • UTILIZATOR : orice persoana care acceseaza acest site pentru orice motiv sau utilizeaza serviciile contra cost oferite de acest site, inclusiv pentru a posta un continut precum si pentru a descarca, folosi, copia partial sau integral documente care se regasesc pe acest site.
 • CONTINUT : orice informatie si document aflat pe acest site, indiferent de forma de prezentare: grafica, text, imagine, film, sunet, programe software etc.
 • SERVICIU inseamna furnizarea catre utilizatori a accesului la date si informatii transmise de MYOSOTIS, prin intermediul acestui site, inclusiv posibilitatea de a publica continut nou pe acesta.
 • prin MYOSOTIS se face referire la firma MYOSOTIS S.R.L., inregistrata la Oficiul Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Galati, nr. J17/1167/1992, cod unic de inregistrare fiscala nr. 1633019, atribut fiscal RO.

Acceptarea acordului

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest SERVICIU vor fi guvernate de acesti TERMENI SI CONDITII, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre UTILIZATOR si MYOSOTIS.

Accesarea sau vizitarea in continuare a site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau a SERVICIULUI, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a acordului si a oricarei prevederi din acesta, iar neacceptarea acestui acord ori a oricarei prevederi din acesta atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea site-ului.

Continutul site-ului

CONTINUTUL site-ului asa cum este el definit este proprietatea MYOSOTIS, in afara cazurilor in care este mentionat autorul. Utilizatorii care publica/trimit orice fel de continut pe/pentru acest site sunt de acord sa cedeze gratuit, nelimitat in timp, la nivelul teritorial al Romaniei, in momentul publicarii/trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmitere a materialelor cu care au contribuit la site.

Utilizatorii care publica/trimit orice fel de continut pe/pentru acest site garanteaza si isi asuma: raspunderea asupra originalitatii continutului; obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor ale unei terte persoane. Nerespectarea acestei obligatii nu poate angaja raspunderea MYOSOTIS, ci numai raspunderea utilizatorilor respectivi. Utilizatorii pot folosi continutul site-ului exclusiv in scopuri informative si educationale. Utilizatorilor le este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site in alte scopuri. MYOSOTIS si fiecare UTILIZATOR (pentru continutul al carui autor este) pot exploata in mod indirect in scopuri comerciale continutul site-ului.

Pentru a asigura respectarea legalitatii in domeniu, in cazul in care un utilizator constata o incalcare a drepturilor de autor sau a oricaror alte drepturi, acesta este rugat sa trimita un mesaj, folosind pagina de contact sau pe fax la 0236.479.422, care va contine urmatoarele elemente: identificarea materialului de pe site-ul nostru care a incalcat sau a devenit subiectul incalcarii drepturilor de autor; identificarea originalului; adresa, numarul de telefon si adresa de posta electronica a partii vatamate. MYOSOTIS garanteaza confidentialitatea informatiilor transmise potrivit prezentului paragraf, in limitele prevederilor legale. MYOSOTIS isi rezerva dreptul de a bloca accesul la continutul asupra caruia a primit o notificare de incalcare a unui drept al unei terte parti si de a bloca accesul la continutul intregului site pentru un utilizator despre care a fost notificat legal ca ar fi incalcat drepturile intelectuale ale unui tert.

Aspecte legate de securitatea datelor de identificare

In timpul procesului de inregistrare, UTILIZATORULUI i se va aloca un user si o parola. UTILIZATORUL este responsabil pentru pastrarea confidentialitatii acestor date si este in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acestora.

UTILIZATORUL poate modifica parola si profilul personal in orice moment. De asemenea, UTILIZATORUL este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat.

Prin intermediul prezentului portal pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a-l contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail. Administratorul va pastra confidentialitatea acestor informatii si nu le va transmite tertilor. Unele informatii solicitate prin intermediul portalului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest portal, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

UTILIZATORUL este de acord sa anunte de indata echipa MYOSOTIS la sesizarea oricaror inadvertente in cadrul profilului personal, oricarei utilizari neautorizate, improprii sau ilegale a parolei sau a contului sau a oricarei alte probleme de securitate. Este responsabilitatea UTILIZATORULUI sa actualizeze si sa se asigure ca adresa de posta electronica (e-mail) la care mesajele sunt trimise este cea corecta. MYOSOTIS nu este responsabil pentru niciun fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei sectiuni din Termeni si Conditii. Este responsabilitatea UTILIZATORULUI sa se asigure ca orice UTILIZATOR autorizat al contului sau a citit Termenii si Conditiile prezentului acord si intelege ca prin utilizarea de catre acesta a SERVICIULUI se supune acestor termeni si conditii. UTILIZATORUL este de acord ca ii revine pe deplin responsabilitatea pentru modul de folosire al SERVICIULUI de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta care ar rezulta din utilizarea necorespunzatorare a SERVICIULUI sau de incalcarea acordului de catre o astfel de persoana.

Securitatea informatiilor se realizeaza prin:

 • accesul pe baza de utilizator si parola
 • asocierea de profile corespunzatoare utilizatorilor
 • filtrarea functionalitatiilor aplicatiei si a datelor afisate in functie de profilul utilizatorului
 • parolele de acces nu sunt afisate in aplicatie
 • utilizatorul logat si fara activitate timp de 20 de minute este automat delogat din aplicatie
 • toate operatiile efectuate pe baza de date sunt logate

Limitarea raspunderii S.C. Myosotis S.R.L. - Farmaciile Myosotis

MYOSOTIS nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile prezente in continutul furnizat de utilizatori si de aceea UTILIZATORUL accepta ca MYOSOTIS nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe sau indirecte rezultate din accesarea/folosirea acestui site.

Site-ul www.FarmaciileMyosotis.ro a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate, numai in scopul informarii. Aceste informatii nu sunt destinate a inlocui consultul personal la un doctor, farmacist sau alt cadru medical cu pregatire de specialitate. In probleme legate de afectiuni, simptome si tratament, daca aveti sau suspectati ca aveti o problema medicala, intotdeauna trebuie contactat si consultat personal medical de specialitate.

Daca va bazati exclusiv pe informatiile existente pe acest site, fara a consulta sfatul unui specialist in domeniul medical, o faceti exclusiv pe riscul dumneavoastra. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site.

Nu garantam ca informatiile prezentate pe acest site satisfac toate cerintele legislative privind furnizarea de informatii privitoare la medicamentele ce se elibereaza pe baza de prescriptie medicala. De asemenea, nu putem garanta acuratetea privind preturile, informatiile terapeutice sau alte informatii de orice natura continute de acest site.

Daca prezentati o problema medicala acuta apelati 112 (Sistemul national unic pentru apeluri de urgenta) sau serviciile locale de asistenta in caz de urgenta.

Citind continutul acestor Termeni si Conditii sunteti de acord ca Farmaciile Myosotis nu sunt responsabile pentru nicio plangere, pierdere sau paguba (vatamare) directa sau indirecta ce rezulta din folosirea acestui site sau a informatiilor continute sau accesibile prin acest site.

Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

Orice includere de linkuri spre alte site-uri sau retele de comunicare este facuta numai pentru ajutorul UTILIZATORULUI si nu implica sprijinirea de catre MYOSOTIS a materialului disponibil in cadrul site-urilor sau retelelor anterior mentionate si nici vreo asociere cu operatorii lor. Accesarea acelor site-uri si utilizarea produselor si serviciilor oferite de catre acestea se va face exclusiv pe propriul risc al UTILIZATORULUI.

UTILIZATORUL accepta faptul ca MYOSOTIS nu controleaza, nu isi asuma raspunderea precum si nicio obligatie in ceea ce priveste continutul altor site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora. MYOSOTIS nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile in orice parte a Romaniei. In cazul accesarii de catre UTILIZATOR a altui continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, MYOSOTIS nu este responsabil pentru respectarea de catre UTILIZATOR a legilor locale sau a altor acte normative in vigoare in acele tari.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, MYOSOTIS are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii ni le furnizeaza despre sine, un membru al familiei ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este pentru a putea imbunatati calitatea serviciilor oferite de MYOSOTIS, pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a tine evidenta utilizarii serviciilor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre MYOSOTIS si NU vor fi comunicate catre terti.

Conform Legii nr. 677/2001, UTILIZATORUL beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, UTILIZATORUL are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea datelor. UTILIZATORUL este de acord ca stergerea datelor personale va fi urmata de stergerea contului de utilizator din sistem si de imposibilitatea de a accesa si utiliza serviciile oferite de catre MYOSOTIS. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin trimiterea unui e-mail, folosind pagina de contact. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Prezentul acord constituie informare catre UTILIZATORI ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a SERVICIULUI.

Acord de confidentialitate

In cadrul serviciului de comunicare prin intermediul mesajelor trimise cu ajutorul platformei, mesajele se impart in mesaje adresate direct UTILIZATORULUI si mesaje transmise intre UTILIZATORI. Partile inteleg sa respecte faptul ca trimiterea mesajelor adresate direct utilizatorilor, prin care se comunica username-ul si parola, este un proces privat intre administratorul portalului si destinatarii mesajelor. Administratorul nu va fi tinut raspunzator pentru continutul mesajelor trimise cu ajutorul platformei de catre UTILIZATORI, altele decat cele adresate direct utilizatorilor. Administratorul portalului va respecta caracterul privat al mesajelor personale ale UTILIZATORULUI, si nu le va edita sau modifica sub nicio forma. La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (ce au competenta in acest domeniu), administratorul portalului va furniza acestora, in conformitate cu prevederile legale, toate datele pe care le detine cu privire la un anumit UTILIZATOR precum si la activitatile pe care acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.

Modificarea acordului

MYOSOTIS isi rezerva dreptul de a modifica in orice mod, oricand si oricare dintre clauzele acestui acord, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de UTILIZATORI. Simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de site sau de serviciu intervenite dupa operarea modificarii reprezinta acceptarea deplina si neconditionata de catre utilizator. Neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului utilizator de a inceta de indata accesarea site-ului.

Litigii

Clauzele prezentului acord sunt interpretate si executate potrivit legilor din Romania. Partile convin ca in cazul unor neintelegeri privind validitatea prezentului contract sau rezultate din interpretarea, executarea ori incetarea acestuia sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor.

In cazul in care partile nu reusesc sa ajunga la nicio intelegere amiabila, atunci, pe baza unei instiintari scrise din partea oricarei parti catre cealalta, orice litigiu decurgand din sau in legatura cu acest acord sau cu utilizarea site-ului se va solutiona de catre instantele competente din Romania.