Trastuzumabum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Antineoplazice - Alti agenti antineoplazici, Anticorpi monoclonali
  Prescriptie: S - Medicamente si produse medicamentoase care se utilizeaza numai in spatii cu destinatie speciala (spitale, dispensare medicale etc.)

  Forme farmaceutice existente: sol perfuz.

  Indicatii: Neoplasm de san incipient si metastazic cu HER 2 amplificat (la nivel 3+, determinat prin imunohistochrmie), ca monoterapie sau in asociere cu Paclitaxel. Cancer gastric metastazic.

  Contraindicatii: Hipersensibilitate la trastuzumab, proteine murine sau la oricare dintre excipienti. Dispnee severa de repaus.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: Reactii alergice, inclusiv soc anafilactic, insuf. cardiaca, hipotensiune, hepatita, leucemie, insuf. renala, ataxie, febra, astenie, cefalee, pareze, dureri toracice si osoase, meningita, edem cerebral, coma, progresia neoplaziei.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.