Panitumumabum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Antineoplazice - Alti agenti antineoplazici, Anticorpi monoclonali
  Prescriptie: S - Medicamente si produse medicamentoase care se utilizeaza numai in spatii cu destinatie speciala (spitale, dispensare medicale etc.)

  Forme farmaceutice existente: conc pt sol perfuz.

  Indicatii: Monoterapie in carcinom colorectal metastatic fara mutatii la nivelul genei KRAS (de tip salbatic) si care exprima RFCE (receptorul factorului de crestere epidermica), dupa esecul schemelor de tratament chimioterapie continand fluoro-pirimidina, oxaliplatina si irinotecan.

  Contraindicatii: hipersensibilitate, fibroza pulmonara, pneumonie interstitiala.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: foarte frecvente: tulburari gastrointestinale, greata, diaree si varsaturi; tulburari generale fatigabilitate; infectii si infestari, paronichie; afectiuni cutanate si ale tesutului subcutanat prurit, eritem , dermatita acneiforma, eruptie cutanata tranzitorie.

  Precautii: insuficienta renala, insuficienta hepatica, copii si adolescenti, infectii cronice.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.