Oxaliplatinum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Antineoplazice - Alti agenti antineoplazici, Compusi ai putinei
  Prescriptie: S - Medicamente si produse medicamentoase care se utilizeaza numai in spatii cu destinatie speciala (spitale, dispensare medicale etc.)

  Forme farmaceutice existente: conc pt sol perfuz.

  Indicatii: Tratamentul de prima linie al cancerului colorectal metastazat, in asociere cu 5-fluorouracii si ac. folinic.

  Contraindicatii: sarcina, alaptare, hipersensibilitate.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: Cele mai frecvente reactii adverse sunt greata, varsaturile sau diareea, aftele, pierderea apetitului alimentar, precum si modificarile de sensibilitate la nivelul extremitatilor, care pot fi provocate sau agravate prin expunerea la frig. Alte reactii adverse pot fi determinate de scaderea numarului de celule sanguine, respectiv anemie, imunitate redusa, sangerari prelungite.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.