Leflunomidum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Imunosupresoare - Imunosupresoare selective
  Prescriptie: P-RF (Acest medicament se elibereaza cu prescriptie medicala care se va retine in farmacie)

  Forme farmaceutice existente: compr.

  Indicatii: Poliartrita reumatoida la pacienti adulti pentru modificarea evolutiei bolii.

  Contraindicatii: Sensibilizare la leflunomida sau la unul din componenti, insuficienta maduvei hematoformatoare, infectii severe, suferinte hepatice, renale, copii sub 18 ani. Se contraindica sarcina timp de pana la 2 ani dupa intreruperea tratamentului. Se contraindica tratamentul la barbati existand riscul de malformatii la nou-nascut. Este contraindicata asocierea cu antimalarice, preparate de aur, penicilamina, azatioprina sau alte medicamente imunosupresoare. Sunt contraindicate vaccinarile.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: Usoara tendinta de crestere a T.A., diaree, greturi, varsaturi, ulceratii ale mucoasei bucale, dureri abdominale, cefalee, ameteli, parestezii, manifestari alergice usoare, leucopenie. Foarte rar reactii severe, sindrom Sevens Johnson.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.

Medicamente cu Leflunomidum