Idarubcinum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Antineoplazice - Antibiotice citotoxice si substante inrudite, Antracicline si substante inrudite
  Prescriptie: S - Medicamente si produse medicamentoase care se utilizeaza numai in spatii cu destinatie speciala (spitale, dispensare medicale etc.)

  Forme farmaceutice existente: liof pt sol inj.

  Indicatii: Leucemie acuta limfoblastica (recaderi), leucemie acuta mieloblastica.

  Contraindicatii: hipersensibilitate la idarubicina, anemie severa, infarct miocardic in antecedente, aritmii cardiace, insuficienta hepatica severa, alaptare.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: anemie, tulburari de coagulare, greata, varsaturi, leziuni in cavitatea bucala, uscaciunea gurii, dureri de stomac, diaree, scaderea poftei de mancare, caderea parului, eruptii sau alte reactii la nivelul pielii, mancarime, urticarie, hipersensibilitatea pielii inclusiv la lumina soarelui, stare generala de rau, stare de slabiciune generala, frisoane, febra, disparitia menstruatiilor sau instalarea precoce a menopauzei, bufeuri, inflamatii oculare (conjunctivita sau keratita), cresterea transaminazelor hepatice, probleme cardiace, leucemie.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.