Cetuximabum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Antineoplazice - Alti agenti antineoplazici, Anticorpi monoclonali
  Prescriptie: S - Medicamente si produse medicamentoase care se utilizeaza numai in spatii cu destinatie speciala (spitale, dispensare medicale etc.)

  Forme farmaceutice existente: sol perfuz.

  Indicatii: tratamentul cancerului colorectal metastatic care exprima receptorul pentru factorul de crestere epidermica (RFCE), cancer cu celule scuamoase al capului si gatului extins local.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: Conjunctivita, dispnee, cresteri usoare sau moderate ale valorilor enzimelor hepatice (ASAT, ALAT, FA), eruptii cutanate acneiforme si/sau, mai putin frecvent, sub forma de prurit, piele uscata, descuamare, hipertricoza sau afectiuni ale unghiilor (de exemplu paronichie), cazuri izolate de necroza cutanata.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.