Bexarotenum


  Grupa: ANTINEOPLAZICE SI IMUNOMODULATOARE
  Clasa terapeutica: Antineoplazice - Alti agenti antineoplazici, Alte antineoplazice
  Prescriptie: P-RF (Acest medicament se elibereaza cu prescriptie medicala care se va retine in farmacie)

  Forme farmaceutice existente: caps moi.

  Indicatii: Manifestari cutanate ale limfoamelor T epidermotrope in stadiu avansat si refractare la cel putin un trat. sistemic.

  Contraindicatii: Hipersensibilitate la bexaroten sau la oricare dintre excipienti. Sarcinasi alaptare. Femei cu potential fertil, fara masuri eficiente de contraceptie. Antecedente de pancreatita. Hipercolesterolemie necontrolata. Hipertrigliceridemie necontrolata. Hipervitaminoza A. Boala tiroidiana necontrolata . Insuficienta hepatica. Infectie sistemica.

  Mod administrare: Conform indicatiilor medicului sau farmacistului.

  Reactii adverse: ele mai frecvent raportate reactii adverse la bexaroten au fost hiperlipemia, mai ales trigliceridele, hipotiroidismul, hipercolesterolemia, cefaleea, leucopenia, pruritul , astenia, eruptiile cutanate, dermatita exfoliativa si dureri.

  Acest site de farmacie a fost creat pentru a oferi vizitatorilor informatii generale despre sanatate. MYOSOTIS nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pagube sau vatamari ale dumneavoastra sau ale altor persoane, ca urmare a folosirii informatiilor, ideilor sau instructiunilor continute de acest site. Vizitati pagina de Termeni si Conditii.